Zoeken naar cursus onzekerheid

cursus onzekerheid
Cursus - Gratis SEO Check.
SEO Page Optimizer en Keyboost: ideale tools voor websiteoptimalisatie. Zowel SEO Page Optimizer als Keyboost zijn het resultaat 15 jaar ervaring met internet, webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Deze slimme SEO tools zorgen voor een hogere Click Through Rate dan Google Adwords voor je website en zijn bovendien goedkoper.
onzekerheid
Training onzekerheid Agenda Thomas More.
Assertieve gespreksvoering: We leren je aan hoe je enerzijds actief kunt luisteren naar je gesprekspartner en anderzijds op een assertieve manier kunt uitspreken wat jij denkt of voelt. Zo kun je in een gesprek afwisselend de ander en jezelf aan bod laten komen.
assertiviteitstraining
Onzekerheid Overwinnen? Snel, Eenvoudig en Doeltreffend Start NU!
Heb jij hier hulp bij nodig en wil jij gegarandeerd je onzekerheid overwinnen, volg dan zeker de cursus blijvend zelfvertrouwen. In deze online cursus leer je stap voor stap hoe ook jij meer zelfvertrouwen gaat krijgen en je onzekerheden aan de kant schuift.
cursus C
Groeien in zekerheid Cursuscentrum de Smederij.
Meld je dan aan voor deze workshop. Tijdens deze dag ga je op een speelse manier ontdekken waar je onzekerheid vandaan komt, wat hier achterzit en hoe je zelf meer zekerheid kan opbouwen en of om kan gaan met je onzekerheid.
lenen aan familie
Home Fuck die onzekerheid.
In de Verenigde Staten is deze onzekerheid bekend onder de naam Impostor Syndrome of Confidence Gap. Eigen onderzoek onder circa 600 hoogopgeleide Nederlandse vrouwen laat zien dat zon 65 procent in haar carrière belemmerd wordt door haar eigen onzekerheid. Ik heb er een boek over geschreven.
horloges dames
Cursus Met lef!: MET ggz.
Door actief bezig te zijn met de opdrachten leert u uw angst en onzekerheid beter aan te pakken. Tevens kunt u in de cursus ervaringen uitwisselen met andere groepsleden. De cursus is bedoeld voor mensen van 18 65 jaar die zich angstig en gespannen voelen in het contact met anderen en willen leren deze klachten te verminderen.
sloten amsterdam
Cursus Met lef, leren omgaan met faalangst.
Het doel van de cursus Met lef is het leren omgaan met de angst en onzekerheid, zodat iemand met meer plezier het contact met anderen kan aangaan, of dat men niet blokkeert bij het moeten presteren bij toetsen en examens.
Taxi Utrecht
Resultaten van NLP Hypnose bij angst, onzekerheid, depressie, etc Zoninjeleven.nl.
Perfectionisme, onzekerheid, depressiviteit. Vorig jaar heb ik de cursus Perfectionisme en Faalangst gevolgd bij Astrid. Als moeder van 3 kinderen zat mijn perfectionisme me in de weg. Ik merkte dat ik de eisen die ik aan mezelf stelde niet meer realiseerbaar waren in combinatie met een baan en de kinderen.
Cursus van faalangst naar zelfvertrouwen en succes.
Leven is groeien en ontwikkelen. Onzekerheid en angst om te falen kunnen er echter voor zorgen dat je jezelf kansen en ontwikkel mogelijkheden ontneemt die belangrijk voor je zijn in je werk, privé of je studie. Deze cursus biedt je de gelegenheid hier verandering in aan te brengen.

Contacteer ons